Ασφάλεια συναλλαγών - pink-blue.gr

pink-blue.gr

Ενημερωτικό δελτίο

Έγραψαν για εμάς.. ( 25 )

Review By Βικτώρια
SIMERA PIRAME TA PROSKLITIRIA GIA TH VAPTISI TOY M ...

2016-06-24 23:51:21
Review By Σοφία
Απαράδεκτη συμπεριφορά έχο ...

2016-05-09 00:41:23
Review By Μπαρμποπούλου Χαρά
Όλα ήταν άψογα . Ευχαριστώ π ...

2015-05-08 16:22:34
Review By Νταϊάνα
Όλα τέλεια θα παραγγειλω σί ...

2015-03-29 15:55:03
Review By ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΠΑΝΕΜΟΡ ...

2014-08-02 08:22:53
Advertising

Ασφάλεια συναλλαγών

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τις αγορές σας μέσω πιστωτικής κάρτας, το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών βάπτισης www.pink-blue.gr χρησιμοποιεί την πύλη πληρωμής της PayPal με τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στην πύλη πληρωμών της Paypal κωδικοποιείται πριν βγεί online και σε συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.


Τα SSL βγαίνουν σε κλίμακες, 40-bit και 128-bit. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα. H PayPal χρησιμοποιεί SSL 128-bit, το οποίο είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit.

 

H Paypal αποτελεί την πιο διαδεδομένη και ασφαλή μέοδο ηλεκτρονικής πληρωμής παγκοσμίως. Για να συμμετάσχει οποιαδήποτε επιχείρηση, η Paypal ζητά, επιβεβαιώνει και καταχωρεί τα πλήρη εμπορικά και νομικά της στοιχεία της ενώ διαμεσολαβεί σε περιπτώσεις προβληματικής συναλλαγής, προστατεύοντας τόσο τον πελάτη όσο και την επιχείρηση.


Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος ειδών βάπτισης www.pink-blue.gr . Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δωθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάζετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του pink-blue.gr διέπονται από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Για οποιεσδήποτε άλλες διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


ΑρχικήΑρχικήΚαλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχει κανένα νέο προϊόν αυτή τη στιγμή

Διαφήμηση

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές τώρα
Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Powered by PrestaShop™ - Coding and design by Nick Sotiropoulos@2011 - Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από την eNS εμπορική