Τρόποι Πληρωμής - pink-blue.gr

pink-blue.gr

Ενημερωτικό δελτίο

Έγραψαν για εμάς.. ( 25 )

Review By Βικτώρια
SIMERA PIRAME TA PROSKLITIRIA GIA TH VAPTISI TOY M ...

2016-06-24 23:51:21
Review By Σοφία
Απαράδεκτη συμπεριφορά έχο ...

2016-05-09 00:41:23
Review By Μπαρμποπούλου Χαρά
Όλα ήταν άψογα . Ευχαριστώ π ...

2015-05-08 16:22:34
Review By Νταϊάνα
Όλα τέλεια θα παραγγειλω σί ...

2015-03-29 15:55:03
Review By ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΠΑΝΕΜΟΡ ...

2014-08-02 08:22:53
Advertising

Τρόποι Πληρωμής

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών βάπτισης www.pink-blue.gr παρέχει στους πελάτες του τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής, οι οποίοι εμφανίζονται ως επιλογές κατά το check-out της παραγγελίας τους:

1) Πληρωμή μετρητών κατά την παραλαβή από το κατάστημα.


2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.


3) Online με πιστωτική κάρτα μέσω της πύλης πληρωμής της PayPal.

 

4) Αντικαταβολή.*

*Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αποστολές εκτός Αττικής.

Οι επιβεβαίωση της κατάθεσης πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από εμάς, συνεπώς δεν απαιτείται να αποστείλετε κανενός είδους αποδεικτικό.

Η Paypal αποτελεί τον πιο διαδεδομένο, εύκολο και ασφαλή τρόπο ηλεκτρονικής πληρωμής και σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Ακόμα και σε περίπτωση που δεν διαθέτετε ή δεν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Paypal, μπορείτε μέσω της σελίδας της να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα. Μάλιστα, η Paypal λειτουργεί ως ένας ενδιάμεσος εγγυητής της συναλλαγής, αφού για κάθε κατάστημα όπως το κατάστημα ειδών βάπτισης www.pink-blue.gr ζητά, επιβεβαιώνει και καταχωρεί τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης και διαμεσολαβεί σε περίπτωση μιας προβληματικής συναλλαγής.
Από την στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά σας ενημερώνουμε με email για την διαθεσιμότητα των προιόντων εντός 2 ημερών. Αν έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με πιστωτική ή paypal το ποσό της παραγγελίας δεσμεύτε μόνο αν υπάρχει διαθεσιμότητα των προιόντων. Η παραγγελία σας ισχύει και αρχίζει να ετοιμάζετε αφού έχει γίνει πληρωμή ή έχει δοθεί προκαταβολή.

 

Για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ ή για ειδικές παραγγελίες απαιτείται προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού για την έναρξη ετοιμασίας της παραγγελίας. Η προκαταβολη επιστρέφετε στο ακέραιο σε περίπτωση που το κατάστημα αδυνατεί να εκπληρώσει την παραγγελία π.χ εξάντληση προιόντων και οφείλει να ενημέρωσει άμεσα τον πελάτη. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας από τον πελάτη χωρίς να φέρει ευθύνη το pink-blue.gr η προκαταβολή δεν επιστρέφετε.


Η εξόφληση της παραγγελίας προηγείται σε κάθε περίπτωση της αποστολής και μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με αντικαταβολή* κατα την παράδοση των προιόντων . *ισχύει μόνο για τον νομό Αττικής ή με πληρώμη απευθείας

στο κατάστημα.

 

 


p


ΑρχικήΑρχικήΚαλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχει κανένα νέο προϊόν αυτή τη στιγμή

Διαφήμηση

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές τώρα
Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Powered by PrestaShop™ - Coding and design by Nick Sotiropoulos@2011 - Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από την eNS εμπορική