Πολιτική Επιστροφών - pink-blue.gr

pink-blue.gr

Ενημερωτικό δελτίο

Έγραψαν για εμάς.. ( 25 )

Review By Βικτώρια
SIMERA PIRAME TA PROSKLITIRIA GIA TH VAPTISI TOY M ...

2016-06-24 23:51:21
Review By Σοφία
Απαράδεκτη συμπεριφορά έχο ...

2016-05-09 00:41:23
Review By Μπαρμποπούλου Χαρά
Όλα ήταν άψογα . Ευχαριστώ π ...

2015-05-08 16:22:34
Review By Νταϊάνα
Όλα τέλεια θα παραγγειλω σί ...

2015-03-29 15:55:03
Review By ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΠΑΝΕΜΟΡ ...

2014-08-02 08:22:53
Advertising

Πολιτική επιστροφών

 

Α) Πολιτική επιστροφών ελαττωματικού προϊόντος.

Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει στον πελάτη με εμφανές ελάττωμα (για παράδειγμα φθορές κατά τη διανομή), τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών βάπτισης www.pink-blue.gr αναλαμβάνει να το αντικαταστήσει με όμοιο προϊόν ίσης αξίας. Ο πελάτης θα πρέπει προτίστως να επιστρέψει το προϊόν, και κατόπιν, εφ’όσον διαπιστωθεί το ελάττωμα αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του με καινούριο ίδιου τύπου και αξίας, εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Ο πελάτης από την πλευρά του, οφείλει μόλις διαπιστώσει το ελάττωμα, να επικοινωνήσει άμεσα, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά και να γνωστοποιήσει το πρόβλημα. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέψει στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Δελτίο Αποστολής, κ.λ.π.).


Β) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας μας στο 2122132702-3 ή μέσω email στο sales@pink-blue.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Ο πελάτης, εάν αλλάξει γνώμη για την αγορά του η οποία έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Αυτό δεν ισχύει σε περίπτωση που ο πελάτης παραγγείλει στο φυσικό κατάστημα. Λόγω του χειροποίητου αρκετών προϊόντων βάπτισης, που συχνά είναι κατά ειδική παραγγελία, αποτελούν ειδικά προϊόντα (custom products) που είναι δύσκολο έως αδύνατο να χρησιμοποιηθούν από εμάς για εξυπηρέτηση άλλου πελάτη αφού επιστραφούν.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος να μην έχει ανοιχτεί, να μην είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Επιπλέον, θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Δελτίο Αποστολής, κ.λ.π.). Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Εάν τα παραπάνω δεν τηρούνται, η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν στον πελάτη χρεώνοντάς τον τα έξοδα αποστολής.ΑρχικήΑρχικήΚαλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχει κανένα νέο προϊόν αυτή τη στιγμή

Διαφήμηση

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές τώρα
Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Powered by PrestaShop™ - Coding and design by Nick Sotiropoulos@2011 - Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από την eNS εμπορική